Veseli: Do ta mbrojmë flamurin e Kosovës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli tha se ‘Fillimi i Ri’ nënkupton mbrojtjen dhe konsolidimin e identitetit shtetëror.

 

Veseli në një postim në rrjetin social Facebook shkruan se do të mbrojnë flamurin e Kosovës.

“Fillimi i Ri nënkupton mbrojtjen dhe konsolidimin e identitetit tonë shtetëror. Do ta mbrojmë flamurin e Republikës së Kosovës dhe do ta çojmë lart ashtu si Majlinda Kelmendi. Falemnderit, Peja! #FillimiRi”, shkruan Veseli.

You might also like More from author