Ujëvara e mahnitshme brenda shpellës 160 milionë vjeçare

Baatara Gorge” është një nga ujëvarat më të bukura në botë e rrethuar nga 3 ura natyrore të mahnitshme të vendosura njëra mbi tjetrën.

E ndodhur në Libani kjo mrekulli e natyrës bie nga 255 metra lartësi  brenda një shpelle gëlqerore 160 milonë vjeçare e cila njihet si “Shpella e tri urave”.

Ujëvara e zbuluar në vitin 1952 mund të shihet vetëm një muajin mars dhe prill kur bora fillon të shkrijë.

Mendohet se është pikërisht “Baatara Gorge” që ka formuar shpellën dhe më pas 3 urat natyrore. Dhe nëse keni mundësi të vizitoni, sigurohuni që të merrni shumë fotografi … vetëm ju e dini, në distancë.

You might also like More from author