Tyson për herë të parë tregon se çfarë bëri me veshin e Holyfield

Tyson në përballjen e vitit 1997 që raundin e tretë, ia kishte kafshuar veshin Holyfield, për ta humbur meçin për këtë veprim. Ai gjatë një interviste për ‘Sunday Times Magazine’, ka treguar se çfarë i ka bërë pjesës së veshit që ia kishte kafshuar Holyfieldit. “E shoh Evanderin shpesh. Ne fillimisht ishim takuar në një reklamë të ESPN, dhe ia dhashë atij pjesën e veshit për t’ua rikthyer normalitetit”, ka deklaruar Tyson. 

You might also like More from author