Pas shumë aktiviteteve muzikore, Xhela pushon në plazhin turk

Hit këngëtari që nuk ka ditur të ndalet këtë verë, Xhela Abazi pas një aktivizimi që kishte gjatë kësaj sezone e nuk ka ditur të ndalet me projekte dhe mbrëmje e ahengje familjare, ka vendosur që të pushojë në bregdetin turk. Ai përmes disa fotove të publikuara në facebook tregon se gjendet në Turqi për të kaluar disa ditë pushimi e për t’u mbushur me energji pasiqë rikthimin e paralajmëron poaq të nxehtë sa ka qenë kjo verë.

You might also like More from author