Njihuni me maqedonasin që e ka pasion prodhimin e rrymës (Video)

Jo shpesh-herë shohim kreativitete të ndryshme nga njerëzit, edhe nëse këtë e provon çdokush, jo secili mund t’ia arrijë.

Një rast interesant dhe shumë dobiprurëse nga Dejan Kievski i Manastirit me veprimtari në Mal të Zi.

Këtë herë ai ka palosur plastik në rrotulluesen metalike me ndihmën e së cilës prodhon rrymë. Për më shumë, videoja në vijim tregon mënyrën sesi e monton një të tillë.

Kirevski, përndryshe me profesion vjen nga elektronika. Ai e ka pasion që kohë pas kohe të bëjë gjëra interesante që lidhen me elektronikën.

 

You might also like More from author