NATO dhe Kosova diskutojnë për sigurinë kibernetike

Anëtarë të Këshilli Shtetëror për Siguri Kibernetike, i udhëhequr nga zëvendësministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, respektivisht Koordinatorit Nacional për Siguri Kibernetike, Behar Selimi, pritën në takim përfaqësues të NATO-s, njofton kumtesa ministrore, transmeton Koha.net.

Me këtë rast u fol për situatën e përgjithshme të sigurisë, në veçanti për gjendjen e sigurisë kibernetike.

Zëvendësministri Behar Selimi dhe Këshilli Shtetëror për Siguri Kibernetike njoftuan njofto përfaqësues të NATO-s për me sfidat me të cilat përballet Kosova lidhur me sigurinë kibernetike në Kosovë.

You might also like More from author