MD Beauty Salon, kurse me ofertë՞ të limituar; Më i miri për më të mirët

Ofertë e limituar : Kurse për meshkuj dhe femra, parukierë/e dhe berberë! Bashkëpunimi më i frytshëm i kohërave të estetikës dhe parukerisë. Sallon i ri, ambjent i ri por mësimdhënie nga profesorë me eksperiencë mbi 35 vjeçare, ku lehtësisht dhe profesionalisht ndërthuret klasikja me modernen. Stilime nga më bashkëkohoret për femra dhe meshkuj, gërshëtim mes klasikes dhe modernes e ndërthurur në mënyrë perfekte. Trendet më të kërkuara të stilimeve dhe prerjeve do t’i mësoni vetëm në MD Beauty Salon. Trajtimet më të mira për flokët, të testuara dhe të çertifikuara. Aftësim i garantuar në mësimdhënie nga specialistë shqiptarë dhe të huaj. Profesionalizëm absolut, mundësi të tjera dhe frytdhënëse edhe më tej. Mundësi seminaresh brenda dhe jashtë vendit si dhe vende punësimi. Salloni MD, më i miri për më të mirët, aty ku arti bëhet njësh më bukurinë dhe profesionalizmin. P.s Salloni MD, ofron shërbime të të gjitha llojeve. Salloni i meshkujve ofron prerje, stilime, trajtime floku, fytyre e shumë të tjera. Salloni i femrave ofron shërbime në paketa por edhe veç e veç, prerje, lyerje, stilime, manikyr, pedikyr, depilime, trajtime floku, fytyre dhe trupi, masazhe relaksuese. Theksojmë se çdo product në sallon është i garantuar për cilësi dhe rezultat. Nxitoni të rezervoni orarin tuaj…! Telefononi në 069 539 5555 ose drejtohuni direkt në sallonin tonë tek Komuna e Parisit përballë Kristal Center. Ju mirëpresim! Welcome!

You might also like More from author