Mbledhje të dy komisioneve kuvendore me pikë ndryshime të ligjit për marrëdhënie të punës

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot mbledhje do të mbajnë Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive dhe Komisioni ligjdhënës juridik.

Në rend dite të mbledhjeve të të dy komisioneve është Nisma qytetare me propozim për sjelljen e Ligjit për ndryshime të ligjit për marrëdhëniet e punës, i Dyqind e shtatëmbëdhjetë qytetarëve, i parashtruar përmes propozueses së autorizuar Snezhana Kuzmanovska.

You might also like More from author