Majko: Organizimi në diasporë, bashkë me të gjithë shqiptarët

Në Kuvendin shqiptar po mbahet debati për programin dhe qeverinë e re, ku ministri i Diasporës, Pandeli Majko, ka paralajmëruar garantimin e votës për emigrantët.

Majko po ashtu ka theksuar se organizimi i shqiptarëve në diasporë do të bëhet në bashkëpunim edhe me Kosovën, ndërsa do të përfshijë të gjithë shqiptarët, përfshi dhe ata nga Maqedonia.

You might also like More from author