Lansohet versioni i ri i Cortanas (Foto)

Në dhjetor të vitit të kaluar, Microsoft ka lansuar një përditësim të madh të Cortanas për pajisjet Android dhe iOS, i cili ka përfshirë një pamje krejtësisht të re.

Tani, asistenti personal është bërë me një dizajn të riorganizuar për pajisjet Android, i cili duket më shumë si një përditësim që përmirëson ridizajnin origjinal, transmeton Koha.net.

Cortana 2.9 ka kthyer menynë e hamburgerit dhe ka reduktuar aplikacionin në dy tabela.

Tabela e parë përdoret për ngjarjet e ardhshme, si për shembull përkujtimet dhe ngjarjet në kalendar, ndërsa tabela tjetër e quajtur “Interests” është e ngjashme me Google News Feed dhe ofron lajmet e rekomanduara, restorantet më të afërt, etj.

You might also like More from author