Kryeqyteti i seksit

Pattaya në Tajlandë konsiderohet si kryeqyteti botëror i seksit. Këtë titull nuk e ka marrë më kot, pasi në të vlerësohet se janë mbi 27 mijë prostituta.

Ky qytet tajlandez ka mbi 1 milionë turistë në vit dhe thuajse asnjëri prej tyre nuk shkon për vlerat kulturore që ky qytet i ka.

Shumica e punonjëseve të seksit vijnë nga familje të varfra dhe e shohin punën që bëjnë si një mundësi për të luftuar varfërinë, transmeton tch.

Nga një studim rezulton se një prostitutë fiton mesatarisht 133 euro, afro 20 herë më tepër se sa minimumi jetik ditor atje, 8 euro/dita.

You might also like More from author