Ja çfarë i ndodh mitrolozit pasi gjuan 700 plumba pa ndërprerë (Video)

Ky është momenti kur një ish-ushtarak shkrep nga një mitraloz 700 plumba pa ndërprerë, ku nga temperatura e madhe tyta e mitralozit shkrihet dhe bie në tokë.

Devin Gude ka filmuar ish-marinsin duke qëlluar me mitraloz në poligonin e qitjes në Washington.

Dhe teksa plumbat po fluturonin nga mitralozi automatik M249, tyta e saj fillon të skuqet nga temperatura e madhe dhe në një moment nuk i reziston breshërisë së plumbave, dhe fillon të shkrihet derisa një copëz e saj këputet dhe bie në tokë.

You might also like More from author