Han-Zaev: Hapa të mëtejshme në rrugën euroatlantike

Komisari evropian për Zgjerim dhe Fqinjësi të Mirë, Johannes Hahn ka biseduar me kryeministrin Zoran Zaev, në margjinat e takimit të liderëve të vendeve ballkanike në Durrës.

“Një takim i frytshëm me kryeministrin Zaev. Diskutuam për hapat e mëtejshëm për ecjen në rrugën euroatlantike”, ka shkruar Hahn, në profilin e tij në Twitter.

You might also like More from author