Gjysëm miliard euro për mbushjen e zbrastirës së Fondit për sigurim pensional

500 milion euro nga buxheti i vitit 2018 do të shkojnë për mbushjen e zbastirës së Fondit pensional dhe invalidorë, ka thënë kështu kryeministri Zaev gjatë intervistës së tij të fundit, transmeton Zhurnal.mk

Në këto 100 ditë tha ai, ndihet liria dhe profesionalizmi, megjithatë atë duhet të tregojnë dhe vlerësojnë qytetarët. Sinjali sipas tyre do jepet në zgjedhjet lokale.

Për tenderin në të cilin ka marrë pjesë kompania e zv.kryeministrit Angjushev, Zaev tha se firma ka konkuruar që në muajin prill, ligji duhet të respektohet tha ai derisa shtoi se qeveria nuk do jetë si ajo e mëparme

You might also like More from author