Fëmijët e pasur të Arabisë Saudite tregojnë veturat luksoze dhe manarët e rrezikshëm (Foto)

Nuk ndalen fëmijët e pasur për të treguar jetën luksoze. Kur është fjala për të rinjtë nga elita e Arabisë Saudite, këtë luks nuk e shfaqin me shampanjë dhe zhveshje, por skena tjera.

Arabët e rinjë tregojnë kryesisht super-veturat, armët dhe dëshirën e tyre të madhe për kafshë ekzotike. Tigrat janë të preferuarit e tyre, ndërsa nuk mungojnë as majmunët si dhe zogjtë grabitqar të cilët janë stërvitur gjatë dhe kushtojnë shumë shtrenjtë.

Për më shumë, shikojini fotot.

You might also like More from author