Drita Islami, atletla nga Maqedonia që synon rekorde

Kjo është atletja nga Maqedonia, Drita Islami. Drita Islami është e lindur në 1 gusht të 1996, dhe shpesh reprezenton Maqedoninë në garat e vrapit me pengesa. Emri saj ka arritur të shqiptohet edhe në Garat verore Olimpike 2016. Drita mban rekordin nacional për vrapim me pengesa në 40 metërsh në Maqedoni. Edhe pse me nacionalitet Shqiptare ajo mban me krenari amurin Maqedonas në garat në të cilat ajo reprezenton shtetin. Ajo me mburrje mban amurin e sportit, duke mos përfshi emocionet dhe duke u distantcuar nga politika, ajo ka rezultatin dhe suksesin si qëllim të sajin përfundimtar.

You might also like More from author