Deskoska: Testimi ekstern do të hiqet para 5 qershorit

Ministrja e ardhshme e Arsimit Renata Deskovska ka paralajmëruar se këtë vit nuk do të mbahet testimi ekstern,

Ajo ka thënë se pas votimit të Qeverisë, që nesër në mbledhjen e parë në rend dite do të jetë pika për heqjen e testimit ekstern.

Më pas pritet që propozimi për heqjen e testimit ekstern të kaloj në Kuvend, dhe të votohet për heqjen e saj.

Heqja e testimit ekstern ishte një nga lëvizjet e para të paralajmëruar nga Qeveria e re.

You might also like More from author