Bomba e ML vjen të mërkurën (Video)

Të mërkurën pritet të shpërthejë rrjeti në youtube pasiqë vjen projekti më i realizuar i reperit ML i cili publikon këngën “Money” të realizuar edhe me videoklip. Ky projekt do të publikohet në kanalin e famshëm ArkivaShqip edhe atë ditën e mërkurë 13 shtator, ndërkohë që pritet të jetë një megahit i vërtetë për shkak të fabulës së këngës dhe ritmet e shpejta që ka.

You might also like More from author