ArbenAri duket se po punon në një projekt të ri larg mediave

Njihet si një nga vokalet më të mirë që ka skena shqiptare. ArbenAri, tashmë u bë pjesë në skenën muzikore dhe nuk është ndalur asnjëherë. Projekti i tij i fundit “PaAsnjo”, i publikuar në platformën më të madhe ArkivaShqip i dha emër atij.

Por duke mos harruar se edhe projekti ishte punuar nga mjeshtrit më të mire të muzikës. Shkupjani përveç muzikës duket se pasion ka edhe veshjen meqë i kushton rëndësi të madhe veshjes.

Mjafton të shohësh profilin e tij në Instagram dhe do shohës se bukuria dhe veshja e tij janë lehtë të dallueshme. Ne mësojmë se ArbenAri është duke punuar diçka të fuqishme për këtë verë.

Sëfundmi ai është pare me producentin Veton Vejselin, se çka do të sjellë ArbenAri ne do iu mbajmë të informuar.

https://www.instagram.com/arben.ibrahimii/

https://www.instagram.com/arben.ibrahimii/

You might also like More from author